«σχεδία home»: 9 1/2 εβδομάδες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Έως τις 24 Αυγούστου η Μελίνα Γκιόλβα παρουσιάζει τη φωτογραφική της έκθεση, ένα προσωπικό οδοιπορικό από διάφορες γωνιές του κόσμου που ξεδιπλώνεται στο «σχεδία home», προωθώντας τις έννοιες της διαφορετικότητας, της αυτεπίγνωσης και της αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν αποκλειστικά στη «σχεδία».

Φωτογραφία: Μελίνα Γκιόλβα

Η Μελίνα Γκιόλβα συμμετέχει σε κοινωνικά και ανθρωπιστικά προγράμματα ανά τον κόσμο, με σκοπό την οικονομικής τους ενίσχυση, σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως όπως το Tabitha Foundation στην Καμπότζη, το Humanity Unified στη Ρουάντα και αυτό το καλοκαίρι, το ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία».

Τοποθεσία: «σχεδία Home», Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα

Αύγουστος στο «σχεδία home»

Κυριακή 22.08.21- Πανσέληνος: «Περιδιαβαίνοντας τους πλανήτες». Στήνεται ένα τηλεσκόπιο στην ταράτσα του «σχεδία home», για την παρατήρηση του αττικού ουρανού, σε συνεργασία με το Κέντρο Επισκεπτών Θησείου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση (21:00 – 23:00, η κράτηση είναι απαραίτητη).

Τετάρτη 25.08.21- Έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Κοιλαλούς (εγκαίνια στις 20:00).

Κυριακή 29.08.21- Ποδηλατική βόλτα με τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Solebike στο κέντρο της Αθήνας (9:00 – 13:00, η κράτηση είναι απαραίτητη, συμμετέχουν παιδιά & ενήλικες. Κόστος συμμετοχής 8€, περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο και καφέ ή ρόφημα στο «σχεδία home»).

Δευτέρα 30.08.21- Δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φουρφούρι και την οργάνωση Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού (18:30 – 20:00, η κράτηση είναι απαραίτητη).

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: