Δρόμοι Ζωής

Δρόμοι Ζωής- Μοιραζόμαστε 2018

Γιορτή του Φθινοπώρου και της Συμμετοχής

 

Ένα νόστιμα μαγειρεμένο πιλάφι μπορεί να “κρύβει” μέσα του εκτός από μπαχαρικά και προσωπική ευθύνη; Η αγάπη σερβίρεται σε πλαστικά ποτηράκια; Η έγνοια για τον διπλανό Άλλο μήπως είναι το φύλαγμα μιας θέσης στον κήπο της μουσικής; Εκείνη η μαγική λέξη “Μοιραζόμαστε” μήπως απηχεί το αίτημα για μια πιο συμμετοχική κοινωνία;

Κανέλα και αγάπη, μοσχοκάρυδο και ανυπομονησία για τη γιορτή, πιπέρι και φωτεινή χαρά, κόκκινες σάλτσες και φιλία, πικάντικα και γλυκόξινα, πίτες και σαλάτες, εδέσματα από όλον τον κόσμο σας περιμένουν στο τραπέζι μας. Ελάτε να ενώσουμε το βλέμμα μας στον άνθρωπο, με νοστιμιά και φροντίδα. Για έκτη χρονιά, οι εκλεκτές μας γεύσεις από την Πόλη μέχρι το Μπαγκλαντές, από την Ινδία μέχρι την Αίγυπτο κι από την Ιταλία μέχρι το Μεξικό, σας αναμένουν στο φιλόξενο κήπο των “Δρόμων Ζωής”.

Στις  22 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ,  ανοίγουν οι πύλες του Κέντρου,  Γαργηττίων 12 στο Γκάζι, σε μια γιορτή αφθονίας, κεφιού, καλής διάθεσης και κυρίως επιθυμίας να μοιραστούμε μεταξύ μας και να υποστηρίξουμε οικονομικά τη λειτουργία της αμιγώς εθελοντικής οργάνωσης και για τη σχολική χρονιά που μόλις άρχισε.  Η είσοδος για το πλούσιο γεύμα κοστίζει 10 ευρώ και για τους φοιτητές 5 ευρώ, μαζί με τα ποτά.  Σας υποδεχόμαστε στην αυλή με μουσική, χαμόγελο και κυρίως την ανάγκη να ζεστάνουμε και να ανοίξουμε την καρδιά μας στον διπλανό. Ας μας βρει το ξημέρωμα της φθινοπωρινής ισημερίας, γιορτάζοντας τη ζωή, μαζί.

INFO
————————————————————
ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, 9.00μ.μ.
Γαργηττίων 12, Γκάζι
Είσοδος με ποτό 10€, για φοιτητές 5€

Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής
Website: http://www.dromoi-zois.gr
Facebook: dromoizois (https://www.facebook.com/dromoizois/)
Event page: https://www.facebook.com/events/1924575604295191/

 

 

Advertisements